Partnereink

Ezen a felületen is szeretnénk köszönetet mondani mindazon intézményeknek, szervezeteknek, amelyek a múltban támogatták munkánkat. Akár egy rendezvény helyszínének nagylelkű biztosításával, akár közös szervezés vagy könyvkiadás révén járultak hozzá, hogy küldetésünket teljesítsük a tudomány és a nemzeti kultúra területén. A Tovább gombra kattintva megtekinthetők az adott intézményhez, szervezethez kapcsolódó híreink, beszámolóink, a képre kattintva pedig az adott partnerünk honlapja.

Kiemelt partnereink

Eötvös Loránd Tudományegyetem

Legtöbbünk egyetemi otthona, ahonnan sokan, számos alkalommal voltak nagylelkűen segítségünkre. Szeretnénk kiemelten megemlékezni a Történeti Intézet és a Bölcsészettudományi Kar, valamint a könyvtári hálózat: az Egyetemi Könyvtár, a Bölcsészettudományi Kar Könyvtára és a Történeti Intézet Szekfű Gyula Könyvtárának szerepéről.

Eötvös Kollégium Baráti Köre

Ez a szervezet alma materünk, az Eötvös Collegium falai körül kikerült egykori hallgatókat fogja össze az egyetemi professzoroktól a versenyszférában dolgozókig és a nyugdíjasokig. Hálásak vagyunk a sok, közösen szervezett rendezvényért, a programjainkon való részvételért és minden egyéb nagylelkű segítségért!

További partnereink

Köszönjük nagylelkű segítségüket, támogatásukat!

Baptista Teológiai Akadémia

Bethlen Gábor Alapítvány

 

Budapest Főváros Levéltára

Collegium Pazmanianum, Bécs

Evangélikus Hittudományi Egyetem

Gulág Emlékbizottság

Győri Egyházmegyei Levéltár

HITEL irodalmi, társadalmi, művészeti folyóirat

Központi Statisztikai Hivatal

 

Magyar Írószövetség

 

Magyar Történelmi Társulat

 

Petőfi Irodalmi Múzeum

 

Wacław Felczak Alapítvány